Bezár

2021

OMHV

A 2020/2021-es tanév tavaszi félévében az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésére (OMHV) április 26-án éjféltől május 9-én éjfélig van lehetőség

A 2020/2021-es tanév tavaszi félévében az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésére (OMHV) április 26-án éjféltől május 9-én éjfélig van lehetőség

2021. április 23.
3 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
MI az az OMHV?
Az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése (OMHV) egy online kérdéssoron alapuló felmérés, amely az SZTE ÁJTK Kari Tanácsa által elfogadott, a kari honlapon közzétett szabályzat alapján kerül kivitelezésre minden félévben. A Szabályzat elérhető: http://www.juris.u-szeged.hu/download.php?docID=115802

MIÉRT van rá szükség?
Az OMHV a kari minőségbiztosítási rendszer egyik legalapvetőbb pillére: a hallgatók a legfontosabb “ügyfeleink”, szolgáltatásink igénybevevői, első számú partnereink, ezért az elégedettségük elengedhetetlen számunkra, véleményük az oktatói munka fejlesztési irányainak fontos forrása. Visszajelzéseik fontosak maguknak az oktatóknak, az egységvezetőknek, és végső soron a kari vezetésnek. (OMHV Szab. 1. §)

KI vesz benne részt?
A véleményezésben az SZTE ÁJTK valamennyi képzésének valamennyi hallgatója – mindenféle korlátozás nélkül – részt vehet, szeretnénk, ha minél többen vennétek részt benne! Véleményezni pedig az SZTE ÁJTK valamennyi oktatóját (alkalmazott vagy külsős) – beosztástól függetlenül – lehet. Mindenki, aki valamilyen kurzust jegyez a Karunkon, számít a véleményetekre! (OMHV Szab. 2. §)

MIKOR zajlik a véleményezés?
Az OMHV minden félévben azonos időben, a félév 12-13. hetében zajlik. Ez azt jelenti, hogy a 2020/2021. tanév tavaszi félévében április 26-án éjféltől indul az OMHV és május 9-én éjfélig lehet kitölteni a kérdőíveket.

HOGYAN zajlik az OMHV?
Az OMHV elektronikusan, a Neptun felületén keresztül tölthető ki. Az OMHV technikai megvalósításáért az Egyetem Oktatási Igazgatósága felel. A részvétel teljesen önkéntes, sem a részvétel, sem a távolmaradás semmiféle következménnyel nem jár, arról a Kar adatokat nem kap. A részvétel ezen kívül teljes mértékben anonim, a vélemények tartalma a véleményező személyével nem köthető össze, erről a Kar szintén nem kap adatokat.

MIÉRT JÓ ez nekem?
Fontos szabadságjog, hogy beleszólásom van azokba a folyamtokba, amelyek az életemet alakítják. Élj ezzel a szabadsággal, hallasd a hangod, mondd el a véleményed – anonim módon. Ezzel nem csak a saját oktatásod jobbításához járulsz hozzá, hanem hosszabb távon az egész SZTE ÁJTK képzési rendszerének fejlesztését, megújítását szolgálod, amiért hálásak vagyunk.

Ha pedig ez nem lenne elég motiváció, az idei meglepetésünk az, hogy aki a tavaszi véleményezési időszakban valamennyi kurzusához tartozó kérdőívet kitölti, az egy sorsoláson vehet részt és egy tabletet nyerhet (a sorsolás a részvétel anonimitását nem érinti, a rendszer a kitöltés tényét a kitöltés tartalmától leválasztva kezeli, a Kar csak a minden kérdőívet kitöltők listáját kapja meg, akiktől külön hozzájárulást fogunk kérni, hogy részt kívánnak-e venni a sorsolásban).

Ha még ezek után is maradt kérdésed, fordulj bizalommal az SZTE ÁJTK minőségbiztosítási referenséhez, Dr. Berki Gabriellához a berkig@juris.u-szeged.hu e-mail címen.

A véleményed számít! Mi számítunk Rád!

Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linken érhető el.

#együttújra

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek