Bezár

2021

OTDK_AJTK

Az SZTE-ÁJTK négy szekcióban is képviselteti magát a 35. OTDK-n

Az SZTE-ÁJTK négy szekcióban is képviselteti magát a 35. OTDK-n

2021. április 12.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A mai napon kezdetét veszi a Debreceni Egyetem szervezésében a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Állam- és Jogtudományi Szekciójának versengései. A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara 34 versenyzőt és 33 opponenst delegált a tudományos konferenciára. A három napos tudományos tanácskozás április 12-én veszi kezdetét, és 15-én az eredményhirdetéssel zárul. A járványhelyzet miatt a lebonyolításra online kerül sor a Cisco Webex Meeting felületen.


A konferencia programja az alábbi linken érhető el:

https://bit.ly/2QbU3ns


A megnyitót és a záró rendezvényt a youtube-on közvetítik a rendezők, amelyek az alábbi linkeken érhetők el:

https://youtu.be/7ArrDg-TWy4

https://www.youtube.com/hc0kjMy8nHE


A részletes tagozati beosztás linkje:

https://bit.ly/3mG3BDa


A tagozati tanácskozások linkjei:

 https://otdk2021law.unideb.hu/hu/tagozatok-beosztasa-versenynapokra


A 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Társadalomtudományi Szekcióját 2021. április 14-16. között rendezi meg a Budapesti Metropolitan Egyetem. E szekcióban a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának nyolc hallgatója mutathatja be pályamunkáját, akik az április 15-ére időzített tagozatokban fogják ismertetni azokat. A lebonyolítás ugyancsak online történik részben "live" eseményként, részben a "zoom" platformon.


Az esemény programja az alábbiakban elérhető:

https://tarstudotdk2021.metropolitan.hu/program/


A tagozati beosztás linkje:

https://otdk2021live.metropolitan.hu/?page_id=719


Technikai információk itt olvashatóak:

https://otdk2021live.metropolitan.hu/?page_id=913


A Humán Tudományi Szekcióba szintén az SZTE-ÁJTK színeiben szerzett részvételi jogot Wisznovszky Tamás a középiskolások számára szervezett konferenciánkon elért kiváló eredményének köszönhetően. E szekciót szintén április 14-e és 16-a között rendezi meg a Miskolci Egyetem online.


A tagozati beosztás az alábbi linken érhető el, amelyek közül a versenyző a Két világháború közti magyar történelem II. elnevezésű tagozatban szerepel:

 https://hotdk2021.uni-miskolc.hu/mnu_beosztas


A negyedik szekciót, amelybe Karunk hallgatókat delegálhatott, 2021. április 19-e és 23-a között tartják. A Had- és Rendészettudományi Szekcióban pedig két hallgatónk és egy Karunk színeiben nevezett középiskolás diák öregbítheti az SZTE-ÁJTK hírnevét.


Az alábbi linken érhető el a szekció weblapja:

https://otdk-hrt.uni-nke.hu/


Eredményes szereplést és életre szóló élményeket kívánunk versenyzőinknek és opponenseiknek! Emellett köszönjük a konzulensek áldozatos munkáját is, akik támogatták a diákokat céljaik elérésében!


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek