Bezár

2016

NYILVÁNOSAK AZ IM JOGÁSZÖSZTÖNDÍJAK EREDMÉNYEI

NYILVÁNOSAK AZ IM JOGÁSZÖSZTÖNDÍJAK EREDMÉNYEI

2016. március 26.
1 perc

2016. március 25-én megszülettek a végső rangsorok az Igazságügyi Minisztérium által életre hívott IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíj és az IM Tanulmányi Jogászösztöndíj kapcsán.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Állam- és Jogtudományi Karának rendíkvüli örömére szolgál kiemelni, hogy a kiválósági ösztöndíjra pályázó hallgatók több mint 70%-a, összesen 69 hallgató pályázata támogatásra került, a tanulmányi ösztöndíjból pedig valamennyi, a minimum 3.51-es korrigált kreditindexet elérő hallgató - összesen 169 fő - részesülhet. A két ösztöndíj valamelyikét így összesen az ÁJTK-ra beiratkozott jogász hallgatók 30%-a nyerte el.

Az IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíj nyerteseinek nevei az alábbi linken keresztül érhető el.

Az IM Tanulmányi Jogászösztöndíjat elnyert hallgatók nevei pedig az alábbi linken keresztül tekinthetők meg. (Az utóbbi hallgatók ösztöndíjainak pontos összegeit a HSZI segítségével rövidesen véglegesítjük, erről is haladéktalan tájékoztatást kapnak a hallgatók.)

Ezúton tájékoztatjuk továbbá hallgatóinkat, hogy az SZTE ÁJTK az Igazságügyi Minisztériummal együttműködve 2016. április 16-án, 10 órai kezdettel a Rektori Hivatal dísztermében ünnepi oklevélátadó ünnepséget szervez, amelyre valamennyi ösztöndíjas hallgatót elvárjuk. Az ünnepség pontos programjáról annak véglegesítését követően valamennyi hallgatót tájékoztatjuk.

Az SZTE Állam- és Jogtudományi Karának vezetősége és valamennyi oktatója gratulál a díjazott hallgatóknak!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek